Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii \Click aici
Parteneri

Constructii case si amenajari interioare

Constructii & Amenajari Interioare si Exterioare

Termeni si Conditii

Efectuand o comanda pe site-ul www.preturimateriale.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

Informatiile furnizate catre S.C. METRIX COM SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. S.C. METRIX COM SRL. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. METRIX COM SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

S.C. METRIX COM SRL  isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

 Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.preturimateriale.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie daca este cazul.

S.C. METRIX COM SRL. isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

S.C. METRIX COM SRL nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Va rugam sa verificati corectitudinea specificatiilor pe site-ul producatorului produsului dorit , accesand link-ul aflat imediat sub specificatii .

Copyright

Intregul continut al site-ului www.preturimateriale.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. METRIX COM SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. METRIX COM SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Preturile prezentate includ TVA  19%.

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga costurile de livrare, daca este cazul.

Plata se face numerar la livrarea produselor sau cu ordin de plata

Masina cu materiale sa nu fie retinuta mult timp la descarcat si sa se asigure oameni la descarcarea materialelor

Obligatiile Clientilor la primirea materialelor

  • Sa verificati marfa cand o primiti,reclamatiile ulterioare nu se iau in consideratie
  • La primirea materialelor trebuie sa asigurati drum liber masinii pana la zona unde se descarca materialele.
  • Sa puna la dispozitie muncitori care sa descarce si sa care materialele,noi nu descarcam si nu caram materiale, doar transportam.
  • Masina sa nu fie retinuta mult timp la descarcat.