Parteneri

Constructii case si amenajari interioare

Constructii & Amenajari Interioare si Exterioare

Politica de confidentialitate

SC METRIX COM SRL (www.preturimateriale.ro) este operator de date cu caracter personal și se conformează Regulamentului European 2016/679 privind prelucrarea datelor cu caracter personal care a intrat în vigoare în data de 25 Mai 2018. Prin intermediul portalului web (www.preturimateriale.ro), firma METRIX COM SRL poate colecta și prelucra date cu caracter personal după cum este descris mai jos. Aceste date sunt prelucrate corect, transparent, în mod responsabil, pentru scopuri bine definite și doar pe perioada minimă necesară. De asemenea, datele cu caracter personal sunt securizate în mod adecvat pentru evita accesul neautorizat la acestea.

Ce date cu caracter personal prelucrăm?

SC METRIX COM SRL (www.preturimateriale.ro) prelucrează datele cu caracter personal care ne sunt livrate benevol prin intermediul portalului web de către persoanele vizate. Aceste date pot fi: nume, prenume, adresa, data nașterii, vârsta, studii, adresa e-mail, număr telefonic, istoric de angajare etc. Compania noastră respecta principiul de a colecta minimul de date necesar îndeplinirii scopului.

De ce prelucram datele cu caracter personal?

Scopurile prelucrării acestor date sunt:

  • pentru a va oferi informațiile solicitate
  • pentru a va rezolva rapid sesizările pe care le adresați
  • pentru procesul de selecție a candidaților, atunci când primim CV-uri de la aceștia

Compania noastră respecta principiul de limitare a scopurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Ce înseamnă consimțământul și de ce este nevoie de acesta?

Consimțământul este acordul liber exprimat într-o forma clara și explicită de către persoana vizată cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în alte scopuri decât excepțiile prevăzute de Regulamentul European.
Pentru îndeplinirea scopurilor menționate mai sus, este nevoie ca dumneavoastră sa fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal de către SC METRIX COM SRL.
Consimțământul poate fi retras în orice moment printr-o simpla solicitare adresată companiei noastre folosind următoarele canale de comunicare:

  • e-mail: office@preturimateriale.ro
  • portal web, secțiunea de contact
  • cerere în scris, la punctul de lucru din Popești Leordeni str.Leordeni 94B

Unde se pot transfera datele dumneavoastră cu caracter personal?

SC METRIX COM SRL (www.preturimateriale.ro) nu transfera datele cu caracter personal primite prin portalul web în afara Spațiului Economic European și nici către terți.
Care sunt drepturile de care beneficiați cu privire la datele cu caracter personal?
Drepturile asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal sunt următoarele:

  • dreptul de a fi informat
  • dreptul de acces
  • dreptul de rectificare
  • dreptul de ștergere
  • dreptul de a restricționa prelucrarea
  • dreptul la portabilitate
  • dreptul de a se opune prelucrării
  • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizata a datelor
  • dreptul de a va adresa autoritarilor în domeniu.

Pentru exercitarea drepturilor de care beneficiați puteți folosi următoarele canale de comunicare:

  • e-mail: office@preturimateriale.ro
  • portal web, secțiunea de contact
  • cerere în scris, la punctul de lucru din Popești Leordeni str.Leordeni 94B

Autoritatea pentru protecția datelor cu caracter personal este ANSPDCP (Agenția Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) și poate fi contactată accesând www.dataprotection.ro.